Erfaren naprapat i Stockholm

Hjälpen finns här. Om du har ont, känner dig låst, öm, blockerad eller fungerar sämre än du normalt sett gör kan behandling lösa dina problem. Det vanligaste problemen är ifrån nacke, skuldror, rygg, höfter och knän. Med noggrann undersökning och rätt behandling finns ofta hjälp även för svåra fall.

BOKA BEHANDLING

En naprapat är expert på kroppen

Naprapaten undersöker, diagnostiserar, behandlar, rehabiliterar och förebygger smärttillstånd och nedsatt funktion i hela kroppen. Naprapatin utgår alltid från helheten och tar hänsyn till både kroppsliga och sociala faktorer som kan bidra till att smärta och andra besvär uppstår.
Naprapaten är expert inom manuell medicin och använder sina händer i de olika behandlingsteknikerna. Manipulation och mobilisering som återskapar funktion i leder kombineras med massage, bindvävstekniker och stretching riktade mot kroppens mjukdelar.

Många olika typer av smärttillstånd

Alla rörliga delar i kroppen, dess muskler och skelett kan behandlas om det uppstår smärtor och problem ifrån dem. En naprapat har metoder och åtgärder för alla kroppsdelar. Klicka på figuren under, för att se vad vi kan göra för dina besvär.

Huvudet
Nacke
Axlar
Rygg
Armar
Höft
Ländrygg
knän
Fötter

Var har du besvär?

Klicka på området som besvärar

Mina omdömen

Assef H.

Tack och lov nu är jag smärtfri efter två gångers behandling. Axeln funkar precis som det gjorde förut, nu spelar volleyboll varje dag. Tusen tack Martin!

Sara B.

Mycket kompetent och proffsig! Fick tid snabbt och blev helt besvärsfri efter tre behandlingar. Jag kan verkligen rekommendera Martin Blaus!

MacRent

Femstjärnig naprapat som har hjälpt företaget med ömmande ryggar och axlar under en lång tid. Bra återkoppling och rehabiliteringshjälp när den är som bäst.

Micke L.

Grymt bra undersökning, det gör det mycket enklare att veta hur jag ska träna för att inte ha fortsatt smärta.

Johan M.

Efter många år med ryggont hittade jag äntligen Martin som hjälpte mig. Otroligt duktig på det han gör, jätte trevlig som person och många bra och för mig användbara tips till ett välmående. Rekommenderas!

Arne N.

Martin är den bästa naprapat jag har haft genom åren. Han har en enastående förmåga att hjälpa när man som bäst behöver det. Kan varmt rekommenderas!

Behöver du hjälp med smärtor, ledbesvär eller huvudvärk?

Många problem går att avhjälpa med effektiv behandling. Om du är osäker på ifall just dina bekymmer är lämpliga för behandling, fyll i kontaktformuläret nederst på sidan så hörs vi för en diskussion, eller boka behandling direkt.

BOKA BEHANDLING

Leg. Naprapat Martin Blaus

Jag har varit verksam på heltid som naprapat sedan 1996 och har under åren mött och behandlat en stor variation av problem. Tiden som dans- fotbolls- och ishockeynaprapat har gett mig värdefulla insikter om idrottsskador. Min egen träning inom kampsporten har breddat mig ytterligare. Åren i rehabteam med långtidssjukskrivna och utbrända högpresterande människor har gett viktiga erfarenheter hur jag bäst hjälper dig som drabbats av utmattning att fungera bättre och komma tillbaka till normal funktion.

Med lång tid i yrket och nya metoder har jag många möjligheter att analysera, bedöma och åtgärda det som fungerar dåligt hos dig. Eftersom alla säker mig med unika problem är ingen behandling standardiserad, utan tas fram speciellt för dig. Mottagningen är allmänspecialiserad, och jag behandlar gammal som ung.

Glädjen och utmaningen med arbetet är att det alltid finns erfarenheter att göra och kunskap att inhämta, och med en kontinuerlig fortbildning och utveckling blir det alltid intressant att möta dig med besvär i från kroppen. Målsättningen är alltid att lösa dina problem på effektivast sätt och du hamnar alltid i centrum för behandlingen.