Akupunktur i Stockholm

Med lång erfarenhet och försiktiga metoder genomförs akupunkturbehandlingen som en del av åtgärderna för att hjälpa dig med smärtor eller besvär i kroppen. Akupunkturen är i det närmaste smärtfri och upplevs ofta behaglig.

BOKA BEHANDLING

Varför akupunktur?

Akupunktur är en effektiv och säker metod för att påverka smärta, blodflöde och nervsystem och ingår som standardåtgärd i behandlingarna på kliniken. Det finns olika sätt att behandla med akupunktur och de olika metoderna har alla sin egen unika påverkan på kroppen och nervsystemet.
Kliniken använder naturligtvis sterila engångsnålar. Nålarna som används har en avancerad slipning vilket gör dem väldigt vassa, och därför i det närmaste smärtfria. Ofta känns de inte alls, men i irriterade område och på ställen med mycket nerver kan det sticka till.

De metoder för akupunktur som främst nyttjas av kliniken är:

  • Aktivering av kroppens egna återhämtnings- och läkprocesser, vilket är lämpligt vid smärta.
  • Dämpande av aktivt eller irriterat nervsystem med stresspåslag eller om smärta har retat och behöver lugnas ner.
  • Dry-needeling som ger ökning av blodgenomflöde. Vid kroniska besvär kan denna mer retande form av akupunktur användas.
  • Med elstimulering kopplat till akupunkturnålarna. Används ibland vid akuta tillstånd och kronisk smärta.
  • Under ultraljudsguidning, där en struktur identifierats som påverkad och kan behandlas genom nålpåverkan. Det kan vara förkalkning eller inflammation som setts med ultraljud.

Mina omdömen

Yasmina B.

Martin är toppen, superprofessionell och mina besvär försvann efter besöket. Kan starka rekommendera honom!

Sara B.

Mycket kompetent och proffsig! Fick tid snabbt och blev helt besvärsfri efter tre behandlingar. Jag kan verkligen rekommendera Martin Blaus!

MacRent

Femstjärnig naprapat som har hjälpt företaget med ömmande ryggar och axlar under en lång tid. Bra återkoppling och rehabiliteringshjälp när den är som bäst.

Patrik A.

Alltid träffsäker! Får ner stress och symptom varenda gång. Tack Martin!

Mika N.

Martin är inte bara super trevlig och genuint intresserad av hjälpa sina kunder, Han är ett riktigt proffs och nog Stockholms bästa naprapat!

Stephen N.

Jag har fått hjälp av Martin i många år.Han har blivit en riktig räddare i nöden :) Rekommenderas varmt!

Huvudet
Nacke
Axlar
Rygg
Armar
Höft
Ländrygg
knän
Fötter

Var har du besvär?

Klicka på området som besvärar

Behöver du hjälp med smärtor, ledbesvär eller huvudvärk?

Många problem går att avhjälpa med effektiv behandling. Om du är osäker på ifall just dina bekymmer är lämpliga för behandling, fyll i kontaktformuläret nederst på sidan så hörs vi för en diskussion, eller boka behandling direkt.

BOKA BEHANDLING

Leg. Naprapat Martin Blaus

Jag har varit verksam på heltid som naprapat sedan 1996 och har under åren mött och behandlat en stor variation av problem. Tiden som dans- fotbolls- och ishockeynaprapat har gett mig värdefulla insikter om idrottsskador. Min egen träning inom kampsporten har breddat mig ytterligare. Åren i rehabteam med långtidssjukskrivna och utbrända högpresterande människor har gett viktiga erfarenheter hur jag bäst hjälper dig som drabbats av utmattning att fungera bättre och komma tillbaka till normal funktion.

Med lång tid i yrket och nya metoder har jag många möjligheter att analysera, bedöma och åtgärda det som fungerar dåligt hos dig. Eftersom alla säker mig med unika problem är ingen behandling standardiserad, utan tas fram speciellt för dig. Mottagningen är allmänspecialiserad, och jag behandlar gammal som ung.

Glädjen och utmaningen med arbetet är att det alltid finns erfarenheter att göra och kunskap att inhämta, och med en kontinuerlig fortbildning och utveckling blir det alltid intressant att möta dig med besvär i från kroppen. Målsättningen är alltid att lösa dina problem på effektivast sätt och du hamnar alltid i centrum för behandlingen.