Laserbehandling i Stockholm

En effektiv och skonsam metod mot värk och inflammationer runtom i kroppen. Laserljuset har bevisat positiva effekter på återhämtning, läkning och smärta. Det är helt smärtfritt och passat extra bra för dig som reagerar kraftigt på annan behandling.

BOKA LASERBEHANDLING

Laserbehandling

Lasern som används på kliniken stimulerar cellfunktioner. Detta kallas biostimulerande laser, och bygger inte på stark värmeutveckling som kirurgisk laser utan att laserns rena ljus ger upphov till kemiska reaktioner i cellerna. Solljus eller lampljus ger inte upphov till samma reaktioner.
Laserljuset påverkar cirkulationen i blod- och lymfkärl, ämnesomsättningen i cellerna och utsöndring av olika ämnen som endorfiner och prostaglandiner som påverkar smärttillstånd.
Den aktiverar kroppens egna läkningsprocesser.

När används laserbehandling?

Det är vid inflammationer, svårläkta skador, neurologiska besvär eller dålig återhämtning efter träning som laserbehandling kommer till sin fulla rätt. Typiska “laserproblem” är bältros, ansiktsförlamning, nervinflammationer, smärtor i rygg, axlar, armbågar, knän och nacke samt vid reumatiska besvär. Lasern har god effekt vid exempelvis frozen shoulder, tennisarmbåge, hälsenebesvär, plantar fasciit och inflammerade leder. Laserbehandling sker ofta i kombination med andra behandlingsmetoder.

Behandlingen tar olika tid beroende på vad som behandlas, och hur stort område som skall åtgärdas. Laserljuset med behandlingseffekt ligger utanför det synliga ljusspektrat och är därför osynligt för blotta ögat. Laserbehandling är också lämplig när smärtan är stor vid annan behandling, eftersom behandlingen i sig är helt smärtfri. Effekten kan variera från patient till patient och kroniska problem kräver i regel fler behandlingar än akuta.

Mina omdömen

Elisabet N.

Martin behandlade mitt knä. Kunde inte böja mig ner innan. Efter behandling hade jag fått tillbaka full rörlighet.

Sara B.

Mycket kompetent och proffsig! Fick tid snabbt och blev helt besvärsfri efter tre behandlingar. Jag kan verkligen rekommendera Martin Blaus!

MacRent

Femstjärnig naprapat som har hjälpt företaget med ömmande ryggar och axlar under en lång tid. Bra återkoppling och rehabiliteringshjälp när den är som bäst.

Micke L.

Grymt bra undersökning, det gör det mycket enklare att veta hur jag ska träna för att inte ha fortsatt smärta.

Mika N.

Martin är inte bara super trevlig och genuint intresserad av hjälpa sina kunder, Han är ett riktigt proffs och nog Stockholms bästa naprapat!

Stephen N.

Jag har fått hjälp av Martin i många år.Han har blivit en riktig räddare i nöden :) Rekommenderas varmt!

Huvudet
Nacke
Axlar
Rygg
Armar
Höft
Ländrygg
knän
Fötter

Var har du besvär?

Klicka på området som besvärar

Behöver du hjälp med smärtor, ledbesvär eller huvudvärk?

Många problem går att avhjälpa med effektiv behandling. Om du är osäker på ifall just dina bekymmer är lämpliga för behandling, fyll i kontaktformuläret nederst på sidan så hörs vi för en diskussion, eller boka behandling direkt.

BOKA BEHANDLING

Leg. Naprapat Martin Blaus

Jag har varit verksam på heltid som naprapat sedan 1996 och har under åren mött och behandlat en stor variation av problem. Tiden som dans- fotbolls- och ishockeynaprapat har gett mig värdefulla insikter om idrottsskador. Min egen träning inom kampsporten har breddat mig ytterligare. Åren i rehabteam med långtidssjukskrivna och utbrända högpresterande människor har gett viktiga erfarenheter hur jag bäst hjälper dig som drabbats av utmattning att fungera bättre och komma tillbaka till normal funktion.

Med lång tid i yrket och nya metoder har jag många möjligheter att analysera, bedöma och åtgärda det som fungerar dåligt hos dig. Eftersom alla säker mig med unika problem är ingen behandling standardiserad, utan tas fram speciellt för dig. Mottagningen är allmänspecialiserad, och jag behandlar gammal som ung.

Glädjen och utmaningen med arbetet är att det alltid finns erfarenheter att göra och kunskap att inhämta, och med en kontinuerlig fortbildning och utveckling blir det alltid intressant att möta dig med besvär i från kroppen. Målsättningen är alltid att lösa dina problem på effektivast sätt och du hamnar alltid i centrum för behandlingen.