Diagnostiskt ultraljud av axel

Skador? Överbelastning? Oklara besvär? Har du ont i axeln och vill få svar på vad som är fel och besvärar? Här får du veta orsaken till din smärta och hur du kan behandla den.

BOKA UNDERSÖKNING

Har tidigare undersökningar, vårdbesök och övningar och råd inte gett de svar eller resultat du önskar kan du här boka en mycket omfattande undersökning din axel med de senaste metoderna.

Kombinera ultraljud och naprapatens kunskaper

Med en kombination av naprapatens kunskap om axeln tillsammans med ultraljudets möjligheter att se in i kroppen, kan en lång rad orsaker till besvär identifieras och hanteras.

Så går ultraljud av axeln till

Diagnostiskt ultraljud är en snabb och smärtfri metod som ger en detaljerad bild av axelns vävnader. Med ultraljud ses skador, inflammationer, svullnader,  förkalkningar och andra problem i axeln.

Fördelar med diagnostiskt ultraljud

Med diagnostiskt ultraljud ställs en träffsäker diagnos och ger råd om lämpliga behandlingsmetoder för dig. Vi kan också följa upp din behandling och se hur din axel läker.

Behöver du hjälp med smärtor, ledbesvär eller huvudvärk?

Många problem går att avhjälpa med effektiv behandling. Om du är osäker på ifall just dina bekymmer är lämpliga för behandling, fyll i kontaktformuläret nederst på sidan så hörs vi för en diskussion, eller boka behandling direkt.

BOKA BEHANDLINGBOKA BEHANDLING

Så går besöket till

Undersökningen av axelleden är omfattande och förutom ultraljud genomgår du en fullständig undersökning och funktionsbedömning av din axel med rörelsetester, diagnostiska test och funktionstester. 

Undersökningen kräver inga förberedelser och gör inte ont eller är obehaglig.

Efter undersökningen får du en komplett rapport med alla svar på de utförda undersökningarna, testerna och ultraljudsbilder samt bedömning. Du får även rådgivning om hur du ska gå vidare för att lösa dina axelproblem.

Boka diagnostiskt ultraljud av axel i Stockholm

Om du vill boka en tid för diagnostiskt ultraljud av axeln, klicka här. Välkommen till Blaus Naprapat, din specialist på diagnostiskt ultraljud av axlar!

Leg. Naprapat Martin Blaus

Jag har varit verksam på heltid som naprapat sedan 1996 och har under åren mött och behandlat en stor variation av problem. Tiden som dans- fotbolls- och ishockeynaprapat har gett mig värdefulla insikter om idrottsskador. Min egen träning inom kampsporten har breddat mig ytterligare. Åren i rehabteam med långtidssjukskrivna och utbrända högpresterande människor har gett viktiga erfarenheter hur jag bäst hjälper dig som drabbats av utmattning att fungera bättre och komma tillbaka till normal funktion.

Med lång tid i yrket och nya metoder har jag många möjligheter att analysera, bedöma och åtgärda det som fungerar dåligt hos dig. Eftersom alla säker mig med unika problem är ingen behandling standardiserad, utan tas fram speciellt för dig. Mottagningen är allmänspecialiserad, och jag behandlar gammal som ung.

Glädjen och utmaningen med arbetet är att det alltid finns erfarenheter att göra och kunskap att inhämta, och med en kontinuerlig fortbildning och utveckling blir det alltid intressant att möta dig med besvär i från kroppen. Målsättningen är alltid att lösa dina problem på effektivast sätt och du hamnar alltid i centrum för behandlingen.